Webinaarit info

Tervetuloa mukaan TVD käyttöönottokoulutukseen!

Löydät alta ilmoittautumislinkit webinaareihin sekä niiden aikataulun. Jos et pääse osallistumaan webinaariin, voit katsoa jälkikäteen tallenteen. Tallenteet löydät Omatahtinen oppiminen-osiosta. Samasta paikasta löydät myös esitys- ja harjoitusmateriaalit. Voit käydä tutustumassa materiaaleihin ennakolta ennen webinaareja.

Webinaarit ja koulutuspolku

TVD koulutukset jakaantuvat luentoihin ja harjoituksiin. Luentojen tavoitteena on antaa yleiskuva TVD:n taustalla olevista teorioista ja käytännöistä rakennushankkeiden kontekstissa. Luennoilla käsitellään rakennushankkeiden vaiheet, rakennushankkeissa tyypillisiä ilmiöitä sekä miten TVD auttaa ratkaisemaan rakennushankkeiden haasteita. Harjoitukset antavat valmiuden ottaa TVD käyttöön omassa hankkeessasi tai kohteissasi käytännössä.

Luennoista TVD Simulaatio järjestetään webinaarina, muut luennot löydät omatahtisen oppimisen sisältöjen puolelta.

Miten valitset sopivat?

Kaikille suositellaan TVD-simulaatio -luentoa. Valinnaisista koulutuksista valitset omaan hankkeeseen ja/tai tehtävänkuvaasi sopivat luennot ja harjoitukset. Soveltavissa harjoituksissa pääset soveltamaan valinnaisissa harjoituksissa oppimaasi tietoa.

Voit edetä koulutuspolulla erilaisia reittejä pitkin. Alla olevasta Koulutuspolut-kuvasta näet suunnitellun etenemisjärjestyksen. Emme suosittele osallistumaan harjoitukseen tai luentoon ilman, että olet osallistunut koulutuspolulla sitä edeltäviin webinaareihin tai katsonut tallenteet.

Webinaarien aikataulut syksy 2022

Huom. Muutokset aikatauluun mahdollisia